Waarom Verbindend Spelen?

Zijn jouw kinderen en de bijzondere momenten met hun ook waar je energie van krijgt? Maar vind je het soms lastig om evenwicht te vinden tussen samen en alleen en raak je vaak bedolven onder de dagelijkse rompslomp en het zorgen voor?

Zou je ook meer mooie momenten samen willen, echte verbinding voelen maar vind je het soms lastig om hier ruimte voor te vinden of is de energie gewoon even op? Dan is de cursus Verbindend Spelen wat voor jou!

We gaan stap voor stap kennis maken met verbindend spelen. Ik help je hierbij, zodat jij en je kind herinneringen gaan maken die jullie nooit zullen vergeten.

Verbindend Spelen – de cursus

Wat is Verbindend Spelen?

Wat krijg je?

8 modules en 1 bonus module

Een pakketje thuisgestuurd met voor elke module een cadeautje

Toegang tot besloten insta/telegram groep

Elke week op maandag om 20.30 een half uur live (ook terug te kijken op een later moment)

Wat leer jij in de cursus?

  • Hoe je verbindend spelen kan inzetten op elk moment van de dag
  • Intens plezier kan ervaren met je kind
  • Nog meer verbonden te voelen met je kind
  • Hoe je simpele materialen kan inzetten voor verbindend spel
  • Genieten in het hier en nu
  • Dat aanraking, op gepaste wijze, een belangrijk aspect is bij de band tussen ouder en kind
  • Dat verbindend spelen ook kort kan.
  • Hoe je je spel kan aanpassen op de behoefte en niveau van je kind

Hoe zijn de modules ingedeeld?

Wat zeggen andere over de Verbindend Spelen cursus?

Ik moet er bijna van huilen hoe mooi ik deze eerste opdracht al vind, en de informatie erbij. Dank je wel! We gaan vanmiddag aan de slag 🙂 ik vind het best spannend, want al knuffelen we veel en geven we veel (teveel?) kusjes, is dit een heel andere manier van aanraken. Ik ben heel benieuwd hoe reageert!

Zo even reclame maken. voor deze cursus… want hoe tof dat je nu een mini cursus gaat geven!!!! Hoewel ik hoe dan ook zo weer zonder na te denken voor je normale cursus zou kiezen. Tuurlijk kun je zelf activiteiten bedenken en uitzoeken of bedenken wat verbindend spelen nu eigenlijk is. Maar echt… deze cursus…. of eigenlijk is het gewoon liefdevol en avontuurlijke reis met je kind! is zo zo veel fijner. Gewoon de tools krijgen, tips en trics en niet te vergeten… hallo!! De meest liefdevolle dame achter deze cursus krijg je gewoon kado!. Elke week samen met je kind uitkijken naar de volgende activiteit en leren hoe toe te passen en de kleine dagelijkse dingen. Het brengt zo veel rust in huis!! Echt niet twijfelen…. voel je dat je wat hulp kan gebruiken (ivm kindje(s) met beperkingen, driftbuien, angstig of juist helemaal niet) DOEN!!! Een van de beste kado’s die je jezelf kan geven!! Trust me!

Een visuele impressie van de cursus:

Het cursusmateriaal krijg je thuis toegestuurd in onderstaand pakketje.

In de cursus maken we gebruik van meerdere simpele speel materialen. In het pakketje ontvang je onder meer het volgende:


Zie onderstaand een stukje film van enkele verbindend spelen oefeningen.

Enthousiast geraakt?

Meld je aan voor de Spetter nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, acties en buitenspeeltips!