Over Spetter

Je hoeft niet uit de kraan te komen om een Spetter te zijn!

Wie ben ik? Ik ben Maja, 31 jaar, moeder van drie jongens van 6, 4 en 2. 

Naast mijn baan als Intern Begeleider op een basisschool ben ik in de avonduurtjes aan Spetter bezig. Spetter is twee jaar geleden ontstaan, dankzij mijn middelste Spetter.

Het belang van buitenspelen staat centraal bij Spetter. Dit doen wij dan ook graag met onze kinderen, maar dan is het wel fijn als ze goed gekleed zijn!

Naast mijn baan op school, Spetter kleding bestaat er ook Spetter Educatief. Dit gaat vooral over de ontwikkeling van kinderen in de breedste zijn van het woord

Waarom Spetter? Dit idee is ontstaan dankzij onze middelste Spetter. Door zijn zeldzame syndroom gaat zijn ontwikkeling een stuk langzamer dan gemiddeld. Zo ook de motorische ontwikkeling. Omdat hij niet liep, maar wel graag mee wilde doen met zijn grote broer kroop hij er ijverig op los. Dit kost hem zijn knieën en hij is met slecht weer binnen twee minuten drijfnat. 

Hier moet toch iets voor zijn? Nee dus! In kleine maten bestaan wel regenbroekjes, maar probeer daar maar is mee te kruipen en klimmen. En zo kwam ik op spetter!

Zowel voor de kruipers en lopers als kinderen met een achterstand, die nog niet kunnen lopen maar wel een grotere kledingmaat hebben, zijn deze broekjes ideaal!

“Spetter aan en gaan!” Is de uitspraak die ik van veel van mijn klanten hoor.

Ik maak gebruik van speciale stof, waterafstotend aan de buitenkant, zacht fleece aan de binnenkant. 

Kijk snel naar de verschillende stoffen, deze zullen regelmatig vernieuwd worden.
Liefs, Maja

Waarom een Spetter?

  • De stof is licht en ademend
  • Waterafstotend (door de strak op elkaar geweven lagen)
  • Warme Fleece van binnen
  • Comfortabel in te bewegen
  • Zorgt voor warmte, maar laat ook oververhitting vrij, waardoor geschikt voor actieve bezigheden.