Over Spetter

Je hoeft niet uit de kraan te komen om een Spetter te zijn!

Wie ben ik? Ik ben Maja, 31 jaar, moeder van drie jongens van 6, 4 en 2. 

Naast mijn baan als Intern Begeleider op een basisschool ben ik in de avonduurtjes aan Spetter bezig. Spetter is twee jaar geleden ontstaan, dankzij mijn middelste Spetter.

Het belang van buitenspelen staat centraal bij Spetter. Dit doen wij dan ook graag met onze kinderen, maar dan is het wel fijn als ze goed gekleed zijn!

Naast mijn baan op school, Spetter kleding bestaat er ook Spetter Educatief. Dit gaat vooral over de ontwikkeling van kinderen in de breedste zijn van het woord

Waarom Spetter? Dit idee is ontstaan dankzij onze middelste Spetter. Door zijn zeldzame syndroom gaat zijn ontwikkeling een stuk langzamer dan gemiddeld. Zo ook de motorische ontwikkeling. Omdat hij niet liep, maar wel graag mee wilde doen met zijn grote broer kroop hij er ijverig op los. Dit kost hem zijn knieën en hij is met slecht weer binnen twee minuten drijfnat. 

Hier moet toch iets voor zijn? Nee dus! In kleine maten bestaan wel regenbroekjes, maar probeer daar maar is mee te kruipen en klimmen. En zo kwam ik op spetter!

Zowel voor de kruipers en lopers als kinderen met een achterstand, die nog niet kunnen lopen maar wel een grotere kledingmaat hebben, zijn deze broekjes ideaal!

“Spetter aan en gaan!” Is de uitspraak die ik van veel van mijn klanten hoor.

Ik maak gebruik van speciale stof, waterafstotend aan de buitenkant, zacht fleece aan de binnenkant. 

Kijk snel naar de verschillende stoffen, deze zullen regelmatig vernieuwd worden.
Liefs, Maja

Waarom een Spetter?

  • De stof is licht en ademend
  • Waterafstotend (door de strak op elkaar geweven lagen)
  • Warme Fleece van binnen
  • Comfortabel in te bewegen
  • Zorgt voor warmte, maar laat ook oververhitting vrij, waardoor geschikt voor actieve bezigheden. 

het spetter team

een echt familiebedrijf

Maja

De baas

Maja is de bedenker van de waterafstotende buitenspeelbroek voor haar eigen zoons. Toen steeds meer mensen de broekjes van haar ook wilden besloot ze Spetter op te zetten.

Tamar

manisje van alles

Tamar is het zusje van Maja en sloot zich al snel aan bij het bedrijf voor zakelijke en organisatorische steun. Als operationeel manager regelt zij tegenwoordig alle zaken rond op Spetter

Leon

it nerd

Leon is de baby daddy van Tamar en met zijn IT skils zorgt hij er voor dat alle systhemen functioneren en bouwt hij mee aan onze groei

Itay

iets met data

Itay is getrouwd met Maja en duidelijk het meest fotogeniek van ons allemaal. Hij voert data analyses uit zodat we altijd weten waar we staan met ons bedrijf.