”Ik heb heel lang zitten twijfelen om er een aan te schaffen, maar wat een heerlijk broekje! Zelfs als mijn zoontje vol in de plas valt blijft hij droog! Zou de pijpjes wel over de regenlaarsjes doen, dat had ik niet gedaan en toen was hij alsnog nat….. Maar super fijn idee dat hij warm en droog blijft!”

”Super blij met onze spetter broek! Eindelijk buitenspelen en nat worden zonder dat ik me afvraag of die vlekken er wel uit gaan. Of dat hij het niet te nat is! Het printje is tof! En van binnen lekker warm.
Bedankt voor de goede service en het mooi ingepakte broekje.”

”Wij zijn superblij met dit prachtige broekje. Een lief patroon en wát een sterke stof. De binnenvoering is heerlijk zacht en de beentjes van onze dochter blijven goed warm. Een aanrader voor alle ouders ; ook bij slecht weer is buitenspelen leuk! Bedankt Spetter!”

”Wat een heerlijke broek. Fijn om een regenbroek te hebben die niet ergens overheen gaat, maar gewoon een goed zittende comfortabele broek die de hele dag aan kan, maar waar je ook lekker mee in de plas kan springen (of mee van de natte glijbaan af kan!) Mick (2) heeft nu twee broeken en draagt ze bijna dagelijks. We zijn groot fan!”

”Heerlijk dat je als ouder je kind niet hoeft te remmen in zijn spel.
Een natte glijbaan, spelen in een koude zandbak.. allemaal geen probleem.”

”We hebben er eentje kunnen bemachtigen! Super fijn broekje. Lekker warm en toch soepele stof om lekker in te spelen. En niet meer druk hoeven maken om een natte schommel of glijbaan. Aanrader!!!”

Shop meteen de nieuwste broekjes!